chirozondagen september.

chirozondagen september.

beste leden,

– graag zouden we jullie terug op de chiro verwachten op zondag 3 September voor het nieuwe chirojaar fantastisch te starten. En vergeet zeker geen nieuwe vriendjes mee te nemen 😉 zo wordt de chiro alleen nog maar toffer.

– Zondag 10 September organiseren we weer onze jaarlijkse vlaamse kermis. Jullie zijn allemaal van harte welkom net zoals jullie familie. We willen er dit jaar weer een top editie van maken en organiseren hierdoor weer talloze activiteiten. (deathride, bakkenstappelen, viking kuub tornooi, enzo…) hopelijk kunnen we jullie hier allemaal verwachten.

– Zondag 17 september is het dan zover en gaan jullie op zoek naar jullie nieuwe leiders aan de hand van een spannende zoektocht die ze voor jullie hebben gemaakt. Ben je ook al zo benieuwd kom dan zeker naar de chiro 😉

– Zondag 24 September zal het de eerste gewone chiro zijn met jullie nieuwe leiders.

Datums:
– 03/09: startdag
– 10/09: vlaamse kermis (iedereen welkom)
– 17/09: overgooien, nieuwe leiders zoeken
– 24/09: eerste chirozondag met nieuwe leiders

noteer deze datums alvast in je agenda en hopelijk tot dan 😉

Eén gedachte over “ chirozondagen september.

  1. Dag Leiding, Proficiat met de nieuwe site. Knap gemaakt. Hier staan er al 3 in de startblokken om er zondag terug in te vliegen! Tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.