60 jaar chiro jongens Kiewit

60 jaar chiro jongens Kiewit

Op 18 september 2016 nodigen de Chirojongens Kiewit iedereen uit op hun chiroterreinen (Putvennestraat 100, Hasselt). Iedereen? Inderdaad, alle leden, ouders, grootouders, broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes zijn welkom. Ook alle verenigingen uit Kiewit en omstreken, buren en Kiewitenaren in het algemeen zullen met open armen ontvangen worden.

De feestelijkheden zullen om 14h op gang getrapt worden. Gedurende de hele namiddag staan er verscheidene activiteiten op het programma. Zo zal er een Vlaamse Kermis plaatsvinden en kan iedereen verschillende spelletjes meespelen, begeleid door de leiding van de Chirojongens en de Chiromeisjes. Zo kunnen alle kinderen die graag bij de chiro zouden willen komen al eens proeven van een chironamiddag. Daarnaast wordt er eveneens een grote tombola georganiseerd met fantastische prijzen. De competitiebeesten kunnen zich dan weer inschrijven voor de ‘Viking Kubb’-wedstrijd die doorheen de namiddag betwist zal worden. Uiteraard is een feest geen echt feest zonder muziek! Daarom zal er een heus podium staan, waar verschillende muzikanten het beste van zichzelf zullen geven en waar een kinderfuif met een echte DJ op het programma staat. Uiteraard zal er eveneens een gezellig terras zijn, waar de hongerigen gespijsd en de dorstigen gelaafd kunnen worden!

Meer info: https://www.facebook.com/events/1658264594486878/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.