vlaamse kermis

vlaamse kermis

Beste vrienden

De leidingsploeg van chiro jongens kiewit organiseert op 19 april een Vlaamse Chrio Kermis. Van 2 tot 5 kunnen leden, broers en zussen, ouders, buurjongens, familie en vrienden komen kijken wat chiro juist is en hoe leuk dit eigenlijk wel is.

De leiding organiseert verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Laat je vooral verrassen op dit nieuwe initiatief. De bedoeling is om nieuwe leden aan te werven en onze chirowerking te tonen aan ouders en onze buurt

Inkom is gratis en er zal een bar geopend worden in onze nieuwe circustent. We nodigen ook de oudleiding uit om te kijken of zij de typische chiroactiviteiten nog niet verleerd zijn. We steken onze hand uit naar onze buurt en de ouders want jullie zijn de beste reclame die we hebben. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op een stralende chiro dag.

Groeten de leidingsploeg.
PS: parking op de kinderboerderij of kom gewoon gezellig met de fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.