Bestellen t-shirts en truien

Bestellen t-shirts en truien

Beste ouders en leden,

Vanaf dit jaar starten we weer met onze gepersonaliseerde Chirojongens Kiewit t-shirts. Ook zullen we vanaf dit jaar gepersonaliseerde Chirojongens Kiewit truien aanbieden. Een t-shirt zal 20EUR/stuk kosten, een trui 35EUR/stuk.

Jullie kunnen via onderstaande link een bestelling plaatsen, wanneer het correcte bedrag gestort is kunnen wij er voor zorgen dat jullie bestelling tijdig klaar geraakt. De deadline voor het bestellen van deze kleren loopt tot 19/12/2021. Verdere info over hoe het invulformulier werkt, vinden jullie ook via onderstaande link. Wij kijken er naar uit om allemaal te pronken in onze nieuwe Chirojongens Kiewit kleren!

https://docs.google.com/forms/d/1D-ryjC63F20YF7asA7V7wuIZIvGjmyeNsed6qsmpYfE/edit

Veel groetjes

Jullie leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.